ŞIRNAK / MERKEZ - KIZILSU SULUKLU İMAM HATİP ORTAOKULU

Kas

13- 17 Ekim İmam Hatip Okulları Haftası Kuruluş Yıl dönümü kapsamında okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Gülsün Duman hocamız tarafından çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Kas

Her hafta farklı bir kazanım ile öğrencilerin vatan sevgisi, adalet, eşitlik anlayışı, dürüstlük, birlik ve beraberliğin önemi gibi temalar vurgulanıyor. Yıl boyunca her hafta bir ayet ve bir hadis etkinliğimiz devam edecektir.

Kas

Matematik öğretmenimiz İlayda Yönak öğrencilerin matematiği sevmeleri ve kalıcı öğrenmelerinin gerçekleşmesi için okulumuz 6/a sınıfı ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Kas

Okul idaresi önderliğinde sene başı kurul toplantısında seçilen öğretmenlerin bulunduğu Akademik Takip Komisyonu oluşturuldu. Bu toplantıda öğrencilerimizin akademik başarısını artırmak konusu başta olmak üzere bir çok konu konuşuldu. Alınan kararlar neticesinde öğrencilerimize koçluk sistemi başarı takip sistemi gibi uygulanacak bir çok uygulama değerlendirildi. Haftasonları gönüllü öğretmenler eşliğinde okulumuzun fiziki imkanlarını kullanarak 8.sınıf öğrencilerimize deneme yapılması fikri gibi öğretmenlerimizin de fedakarlıklarını içeren çalışmaların akademik takvimleri oluşturuldu.

Kas

Okulumuz Müdür V. Hikmet ZAFER tarafından öğretmenlerimize E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları hakkında bilgi verildi.

Kas

Her hafta bir ayet ve bir hadis okulumuz panolarda bir hafta boyunca gösteriliyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda çoşku ile kutlandı.

28 Ekim 1923 akşamı Gazi Mustafa Kemal, bütün kabineyi Çankaya Köşkü'nde toplanmak üzere çağırdı.

May

KTS kapsamında Okul Müdürümüz İdris BİLİK okulumuz öğretmenlerine Uzaktan eğitim sürecinde 'meslaktaş dayanışması' hakkında bir slayt gösterisi eşliğinde seminer vererek bilgilendirmiştir. Faaliyetimiz verimli ve başarılı geçmiştir. Okulumuzdaki öğretmenler bu süreçte uzaktan eğitim hakkında bilgi sahibi olup öğrencilerimizin okuldan soğumaması bilgi aktarımının devam etmesi ve eğitim her koşulda devamının sağlanması hakkında çeşitli fikirler üzerine tartışmış ve yapılabilecek etkinlikler konuşularak kararlaştırılmıştır.

OKULUMUZDAN KARELER